Gossip girl - Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski Gossip girl forum.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Biografija - Taylor Momsen

+2
Ash.Momsen
Admin
6 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Biografija - Taylor Momsen Empty Biografija - Taylor Momsen Pon Avg 15, 2011 4:27 am

Admin

Admin
Admin

Puno ime: Taylor Michel Momsen
datum rodjenja: 26.jula 1993.
mesto rodjenja: St. Louis, Missouri
Najpoznatija je po ulozi Jenny Humphrey u teen seriji Tracara kao i filmu "Kako je Grinch ukrao Božić".
Ona je popularna američka glumica i pevačica.

filmografija [serije]:
1999.:The Prophet's Game [Honey Bee Swan]
2000: How the Grinch Stole Christmas [ Cindy]
2002: We Were Soldiers [Julie],Hansel & Gretel [Gretel],Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams [Alexandra]
2006: Saving Shiloh [Samantha]
2007: Paranoid Park [Jennifer], Underdog [Molly], Gossip Girl [Jenny]
2008: Spy School [Madison]

Neke od pesama: Make Me Wanna Die,Love the way you lie,..
Taylor se sem pevanja i glume bavila i modelingom Smile

Njeni roditelji su Michael i Collette Momsen, a ima mladju sestru Sloane Momsen. Pohadjala je Lady of Lourdes School.
Ona je sa 3 godine snimila reklamu za Shake 'N' Bake.
Ona je bila na audiciji za film Hannah Montanna,i usla je u prve tri koje su trebale postati gl. role,ali je uloga ipak dodeljena Miley Cyrus.
Taylor je lice britanske modne linije. Novi izgled za proleće / leto 2010 kolekcija.

Nesto o Taylor u seriji Gossip Girl.
U seriji glumi Dzeni koja ponekad zeli da bude popularnija u skoli i zbog toga se druzi sa osobama koje nisu za nju. Ona je mladja sestra Dan-a..Tata joj je Rufus Humphrey. Dzeni najmadji clan u porodici Humphrey. Ide u Jenny is a Constance Billard School for Girls u koju takodje idu u Bler i Serena.

Biografija - Taylor Momsen Kerrang-UK-January-2011-taylor-momsen-19496193-874-1280

https://gg-srb.serbianforum.info

2Biografija - Taylor Momsen Empty Re: Biografija - Taylor Momsen Pon Avg 15, 2011 5:40 am

Ash.Momsen

Ash.Momsen

najlepsa, najbolja !!

3Biografija - Taylor Momsen Empty Re: Biografija - Taylor Momsen Pon Avg 15, 2011 6:19 am

Admin

Admin
Admin

Smile i ja je volim, ali njen nacin oblacenja ne.

https://gg-srb.serbianforum.info

4Biografija - Taylor Momsen Empty Re: Biografija - Taylor Momsen Pon Avg 15, 2011 7:28 am

APaaa...

APaaa...

Ravnodusna sam ..

5Biografija - Taylor Momsen Empty Re: Biografija - Taylor Momsen Pon Avg 15, 2011 10:26 am

Blair Waldorf

Blair Waldorf

I meni se ona svidja, njen stil oblacenja ne. Very Happy

6Biografija - Taylor Momsen Empty Re: Biografija - Taylor Momsen Pon Avg 15, 2011 10:54 am

GGFan97

GGFan97

APaaa... ::Ravnodusna sam ..

Me 2...

7Biografija - Taylor Momsen Empty Re: Biografija - Taylor Momsen Sub Avg 20, 2011 8:47 pm

Chuck Bass <3 (:

Chuck Bass <3 (:

Okej je.. <333 (:

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu